Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
verhuur.

Groepsarrangementen

Met de hele groep de boot (of kano) in? We durven gerust te stellen dat wij voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Hieronder hebben we een aantal leuke arrangementen samengesteld die zich op en rond het water afspelen.

Boek nu

Ben je op zoek naar een actief outdoor-arrangement of een knus barbecue-arrangement met een activiteit naar keuze? Bij Rederij Peters is dit mogelijk!

Arrangementen

Of het nu prachtig zomerweer is of hartje winter: voor ieder jaargetijde hebben wij leuke uitjes. En zelfs als het met bakken uit de hemel komt vallen, bieden wij je een goed alternatief voor een personeelsfeest, familiedag of vriendenuitje. Hieronder hebben wij onze arrangementen verdeeld in verschillende categorieën.

Trikke tour Arrangementen met onze E-trikke´s
Per hippe E-trikke ‘carve’ je het Vechtdal door. Alleen ´trikken´ of combineren met een andere activiteit? Mogelijkheden genoeg.
Lees verder>
bbq kota BBQ’en in de Finse Barbecue Kota’s
Geniet van authentiek barbecueën in
de knusse kota’s op Anna’s Hoeve. Perfect te combineren met een activiteit.
Lees verder>
sloepenhuur Sloepentochten, kanoën of genieten op ons partyschip
Uitwaaien in onze luxe elektrische sloepen, lekker met z’n allen actief in de reuzenkano of een Vechtcruise aan boord van ons partyschip. Lees verder>
Monkey Climbing Ommen Wie is de Mol, geocaching, e.a. spel-arrangementen
Ga de uitdaging aan en ontmasker de mol in je midden. Of ga op pad met onze GPS-units voor een spannende tocht! Lees verder>