fbpx Direct printen
Rederij Peters

Botenverhuur

Kom heerlijk uitwaaien op rivier de Vecht! Beleef de mooie omgeving van het Vechtdal tijdens een dagje uit met het gezin, met vrienden, met collega´s of tijdens een vrijgezellenfeest.

Onze botenverhuur heeft een veelzijdig aanbod. Of je nu lekker actief in de kano het Overijsselse Vechtdal wil verkennen of liever relaxed in een sloepje geniet van het zonnetje met een gekoeld drankje, bij Rederij Peters in Ommen vind je altijd wel een vaartuig dat bij jou past.

Botenverhuur bij Rederij Peters:

Motorboten: Heerlijk een stukje varen over de Vecht naar de stuw van Vilsteren of Junne. Wat is er nu leuker dan met jouw gezin het Vechtdal per boot te ontdekken? In onze motorboten is er plek voor 4 personen en geniet je van de mooie omgeving.

Vechtsloepen: Met een 6-persoons consoleboot verken je in alle rust het Vechtdal! Wij beschikken over 4 van deze sloepen. Uitgerust met stille 8 pk motoren varen jullie er heerlijk op uit.

Elektrische Vechtsloepen:Wil je geruisloos genieten van de mooie natuur? Kies dan voor onze 6 tot 8-persoons elektrische sloepen. Deze sloepen hebben een luifel voor wanneer er plotseling een regenbuitje valt of voor wat schaduw wanneer de zon volop schijnt.

Luxe Elektrische Sloepen: In deze 9-persoons luxe elektrische sloepen geniet je optimaal van een heerlijk dagje uitwaaien op de Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor en met voldoende ruimte in de sloep! Tijd voor een frisse duik? Spring het water in en klim via de zwemtrap weer gemakkelijk de sloep in.

Vechtsloep XXL: Dit is extra extra luxe genieten! Onze Vechtsloep XXL is geschikt voor maximaal 18 personen. Iedereen kan zorgeloos genieten, want onze schipper zorgt ervoor dat jullie in de juiste koers varen.

Canadese Kano’s (stabiele gezinskano’s): Onze aluminium kano’s zijn het stabielst in hun soort. Ontdek op eigen gelegenheid de mooie natuur van de Regge en het Vechtdal. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om aan te leggen en aan wal te gaan. Ideaal om even uit te rusten of heerlijk te picknicken.

Kajaks (1- en 2-persoons): We hebben verschillende 1- en 2-persoons kajaks waarmee je heerlijk het Vechtdal via het water kunt ontdekken.

Nog iets te koud om bootje te varen of willen jullie graag een andere leuke activiteit spelen? Kijk dan eens bij één van de volgende activiteiten: Funbikes, E-Trikkes, Kickbike Tour, Geocaching.