Direct printen
Rederij Peters

Botenverhuur

Beleef tijdens een dagje uit met het gezin, met vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest de veelzijdige Vecht!

Of je nu lekker actief het Vechtdal Overijssel per kano wil verkennen of liever relaxed in een sloepje geniet van het zonnetje met een gekoeld drankje, bij Rederij Peters in Ommen vind je altijd wel een vaartuig dat bij jou past.

Botenverhuur bij Rederij Peters:

Motorboten: Heerlijk een stukje varen over de Vecht naar de stuw van Vilsteren of Junne. Wat is er nu leuker dan met jouw gezin het Vechtdal per boot te ontdekken? Onderweg zijn er verschillende uitstapmogelijkheden, dus een picknickmand meenemen is een aanrader!

Vechtsloepen: Met een 6-persoons consoleboot in alle rust het Vechtdal verkennen? Wij beschikken over 4 van deze sloepen. Uitgerust met stille 8 pk motoren varen jullie er heerlijk op uit.

NIEUW
Vanaf 2019 beschikken wij over 5 elektrische vechtsloepen voor 6 tot 8 personen. Deze elektrische sloepen hebben een luifel voor wanneer er plotseling een regenbuitje valt of voor wat schaduw wanneer de zon volop schijnt.

Luxe Elektrische Sloepen: Deze 9-persoons elektrische luxe sloepen zijn de eerste E-sloepen op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor! Uitgerust met zwemtrap.

Canadese Kano’s (stabiele gezinskano’s): Onze aluminium kano’s zijn de stabielste in hun soort. Ontdek op eigen gelegenheid de mooie natuur van de Regge en het Vechtdal. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om aan te leggen en aan wal te gaan. Ideaal om even uit te rusten of heerlijk te picknicken.

Kajaks (1- en 2-persoons): We hebben verschillende 1- en 2-persoons kajaks waarmee je heerlijk het Vechtdal via het water kunt ontdekken.

Maar tegenwoordig ook:

Funbikes
E-Trikkes
Kickbike GeoRun
Geocaching

 

Dus zelfs als je watervrees hebt, kun je bij ons prima terecht!

Onze luxe elektrische sloepen zijn mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.