fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
rondvaarten.

Marktvaart Dalfsen

Op de donderdagen in de maanden juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

Boek nu

Vanaf 9:15 uur mag u aan boord van ons schip ‘Queen of Vechtvalley’. Om 9:45 uur zullen wij vanuit Ommen vertrekken voor onze marktvaart naar het stadje Dalfsen. De prachtige natuur glijdt langzaam voorbij.

Onderweg wordt er geschut bij de sluis van Vilsteren en vaart het schip langs het landgoed Rechteren.

In Dalfsen meert onze rondvaartboot aan voor de Blauwe Bogenbruggen. U heeft ruim de tijd om over de gezellige warenmarkt te struinen of om op een van de gezellige terrasjes neer te strijken.

Vertrektijden van de marktvaart Dalfsen:

Hoogseizoen (juli en augustus) op reservering
Donderdagen in juli en augustus 09:45 uur vanuit Ommen
Voor reserveringen moet u bellen met ons telefoonnummer (0529) 45 19 24
(voor alle afvaarten geldt een minimum deelname van 25 personen).

Prijs per persoon:
Volwassenen € 14,75 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar € 9,75 p.p. (met gratis KinderDoePakket)

 

Het dorpje Dalfsen

De markante Blauwe Bogenbrug geeft toegang tot het gezellige dorp Dalfsen. Een dorp dat met zijn ligging aan de Vecht vertier biedt voor jong en oud. Het centrum met zijn monumentale panden en kleine straatjes is zeker een bezoekje waard. Gewoon om lekker ongedwongen te winkelen of te genieten van historische panden. Zomers kunt u hier de bloemetjes buiten zetten tijdens de evenementen of lekker slenteren langs de braderieën en markten. Er is een nieuw veerpontje in de vaart. Het pontje verbindt de Stokte met Hessum, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor leuke wandelroutes.

Naast het dorp Dalfsen dat direct aan de Vecht ligt, kent de gemeente ook de plaatsen Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen met het internationaal bekende hotel Mooirivier en Hoonhorst.


Bent u toch nog op zoek naar een andere leuke activiteit voor uw groep? Of bent u op zoek naar een compleet georganiseerde dag? Kijk dan eens op de website van onze andere locatie Vechtdal Events.