fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
rondvaarten.

Reguliere afvaarten

Ook genieten van een heerlijke rondvaart? Ontdek het prachtige Vechtdal vanaf het water en reserveer voor één van onze reguliere afvaarten. Onze rondvaartboot is rolstoeltoegankelijk!

Boek nu

Tussen 1 maart en 1 december maken wij reguliere afvaarten over de Overijsselse Vecht vanuit het gezellige Ommen naar de monumentale sluis van Vilsteren. In de maanden juli en augustus varen we ook naar de warenmarkt in het plaatsje Dalfsen. Ons schip is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aan boord.

Bij onze rederij in Ommen bieden wij verschillende reguliere afvaarten aan:

Boottochten Ommen-Vilsteren v.v. ( 85 minuten)
Tijdens deze tocht varen wij naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren en terug. Een afvaart door de prachtige natuurlijke omgeving van het Vechtdal.

Boottochten Ommen-Dalfsen v.v. ( 3 uur en 75 minuten marktbezoek)
Een gezellige tocht naar de warenmarkt in Dalfsen. Onderweg wordt er geschut in de monumentale sluis van Vilsteren, een belevenis op zich! Eenmaal aangekomen bij de warenmarkt, gaat u van boord om de markt te bezoeken. Vervolgens varen wij weer terug naar Rederij Peters in Ommen.

Tussen 1 december en 1 maart varen wij alleen op aanvraag. Bent u geïnteresseerd in een rondvaart voor deze periode? Wij kijken graag welke mogelijkheden er voor u zijn. Klik hier om een aanvraag te doen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om het schip af te huren voor uw gezelschap.  Kijk voor de mogelijkheden naar ons partyschip.