fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
partyschip.

Jubileum & Verjaardag

Of u nu 25 jaar getrouwd bent, uw 65ste verjaardag viert of iets anders te vieren hebt. Aan boord van ons partyschip is uw jubileum of receptie in goede handen. Met mooi weer zit u lekker buiten en anders heerlijk in onze sfeervolle verwarmde salon.

Boek nu

Jubileum en verjaardag

Binnenkort een jubileum of verjaardag? Een feestje op ons partyschip is eens wat anders dan anders. Heerlijk ontspannen op het zonnedek en genieten van alles wat voorbij glijdt. Met een wijntje in uw hand geniet u samen met uw gasten van een mooie zonsondergang. Bij slecht weer is het goed toeven in onze gezellige verwarmde salon. Een feest waar u en uw gasten het nog jaren over hebben!

Partyschip brunchen Overijssel Varen & Brunchen
’s Ochtends varen naar de sluis van Vilsteren om vervolgens een stukje te wandelen op het Landgoed Vilsteren. Bij terugkomt heerlijk brunchen aan boord.
Lees verder>
Partyschip High tea Ommen Varen & High tea
Tijdens een twee uur durende tocht over de Vecht genieten van een zoetigheden, sandwiches en natuurlijk diverse theesoorten. Lees verder>
partyschip catering ommen Varen & Dineren
U maakt uw feest aan boord compleet met een heerlijk buffet. Bijvoorbeeld ons Vechtdalbuffet, bestaande uit heerlijke Vechtdalproducten‘. Lees verder>

 

Catering en entertainment
Tijdens uw cruise over de Vecht kunt u genieten van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van catering. Van ontvangst met een welkomstcocktail tot een ambachtelijk dessertbuffet, wij regelen het tot in de puntjes. Er zijn vele extra’s om uw feest nog bijzonderder te maken. Bijvoorbeeld goochelaar voor de kinderen, of live muziek aan boord! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons partyschip is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aan boord.