Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
partyschip.

Partyschip & Pubquiz

Heerlijk varen op ons partyschip en een teamspel waar iedereen aan mee kan doen!

Boek nu

Ons partyschip brengt u door de mooie natuur van het Vechtdal Overijssel. Natuurlijk kunt u onderweg ook genieten van een overheerlijk buffet. Om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde cateraars.

Tijdens de vaartocht staat de pubquiz master voor u klaar. De pubquiz staat garant voor een gezellige avond op ons partyschip. De ´oh ja´momenten vliegen u om de oren, als u niet op tijd met de juiste feitjes komt. In verschillende rondes wordt u samen met uw team blootgesteld aan de meest uitéénlopende pubquizvragen.

Diverse onderwerpen komen er tijdens de pubquiz voorbij, zoals algemene kennis, sport, muziek, fotoronde en televisie. Wij verrassen u met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. De vragen rondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes. “waar of niet waar” of “ petje op, petje af”. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. En dit alles speelt af op ons partyschip ‘Queen of Vechtvalley’.

Prijs per persoon: € 63,95 (€ 58,22 excl. btw)
Aantal personen: 40 personen
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg
.
Inclusief: • boothuur ´Queen of Vechtvalley´
• matrozenbuffet en vrij drinken
. • pubquiz

 
Bent u met minder of meer dan 40 personen? Prijs op aanvraag.