Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
partyschip.

Exclusief partyschip

Heeft u uitgesproken idee├źn over hoe u uw meeting in stijl wilt afsluiten en bent u op zoek naar een unieke locatie? Heeft u met uw bedrijf iets uitzonderlijks te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boek nu

Partyschip naar eigen wensen
Op ons partyschip ‘The Queen of Vechtvalley’ is van alles mogelijk. Van een compleet aangepast interieur in alle denkbare stijlen tot een chefkok die aan boord zijn gerechten bereidt. Van een state-of-the art multimediasystemen tot een sommelier die u een topwijn serveert. Ons partyschip Queen of Vechtvalley is door zijn flexibele interieur breed inzetbaar.

Personaliseren en activiteiten
Natuurlijk denken we graag mee zodat de organisatie van uw feest, receptie of vergadering tot in de kleine details geregeld is aan boord van ons schip. Bijvoorbeeld uw logo verwerkt in een luxe petitfour, uw bedrijfsvlag trots wapperend aan de mast of bloemstukken in de kleuren van uw organisatie. Natuurlijk is het ook mogelijk het partyschip te combineren met een van onze activiteiten, of tijdens het varen een tussenstop te maken voor een kleine wandeling aan wal.

Bent u werkzaam in een internationale organisatie? Onze crew kan u en uw gezelschap in vloeiend Engels te woord staan.

Wij stellen graag alles in het werk om uw dag tot een gedenkwaardige belevenis te maken, samen met onze partners. Wij nodigen u graag uit voor een ori├źnterend gesprek aan boord van ons schip. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via de informatiepagina of bel met (0529) 45 19 24.