fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!

In de media

Boek nu

Zo af en toe ‘halen’ we de krant, hieronder een kleine selectie van de krantenartikelen die in de loop der jaren zijn verzameld.

De Stentor- Peters vaart halve eeuw op Vecht
28 maart 2012 – Claudia en Christiaan Peters zijn sinds vorig jaar letterlijk en figuurlijk de kapiteins van Rederij Peters in Ommen. Beiden zijn in het bezit van een grootvaarbewijs, al staat hun vader Henk meestal aan het roer van de rondvaartboot. “In vijftig jaar tijd is veel veranderd”, zegt Christiaan.

De Stentor – Rederij Peters straalt plezier uit
14 juli 2011 – Het begon in 1961 met een salonbootje van 12 bij 2 meter waar de nogal gezette oma Peters niet in durfde omdat ze bang was dat ‘ie zou omslaan.

De Stentor – Kanoen over de woelige Vecht
28 jan. 2008 – Warm ingepakt en voorzien van regenkleding en zwemvesten starten de kanovaarders hun kanotocht hartje winter terwijl de anders zo rustige Vecht verandert is in een woeste rivier.

De Stentor – De Vecht als dé kanorivier van Nederland
7 juni 2007 – Met een kampvuur op Bellingeweer in Dalfsen is gisteravond de laatste dag van de kanodriedaagse over de Vecht is afgesloten. Zo’n veertig deelnemers deden mee aan de eerste keer.

De Stentor – Het is tijd dat recreatie zich op de Vecht richt
31 mei 2007 – In de stralende zon is gisteren het eerste routeboekje aangeboden aan Selma van Dijk. Een handige gidsje met kano afzaktochten op de Vecht en Regge.