Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Najaarsuitjes/winteruitjes

Je denkt misschien niet zo snel aan barbecueën of varen in het najaar en in de winter, maar bij ons is dat écht mogelijk. En dan ook nog warm, gezellig en droog. Wij hebben genoeg mogelijkheden voor een leuke activiteit of een compleet georganiseerde dag in de koudere maanden.

Boek nu

Hieronder vind je de leukste najaarsuitjes en winteruitjes!

Escape Room ´Bush Battle Vechtdal´
Een escape room in het teken van Expeditie Robinson! Als expeditieleden gaan jullie de battle aan tussen kamp noord en kamp zuid. Twee dezelfde escape rooms naast elkaar waarin je als teams tegen elkaar speelt. Voltooi alle proeven, kraak de codes en ontsnap als eerst om de vlag te veroveren!

Prijs per persoon: € 22,50 p.p.
Aantal personen: min. 8 personen
Duur: 1,5 uur
Aanvang: in overleg

 

 

Bij minimaal 10 personen is het mogelijk om de Escape Room ´Bush Battle Vechtdal´ te combineren met onze Finse BBQ Kota’s (vanaf 33,95 p.p.). Reserveren via: www.bushbattle-vechtdal.nl

 

Escape Room Vechtdal ´Pompen of Verzuipen´
Een escape room op een echte boot! Als matrozen van een zinkend schip moeten jullie zo snel mogelijk de haven zien te bereiken. Ontrafel puzzels, kraak codes en open sloten. Ga met jouw team de uitdaging aan in onze Escape Room ´Pompen of verzuipen´!

Prijs per persoon: € 15,00 p.p.
Aantal personen: min. 6 personen
Duur: 1 uur
Aanvang: in overleg

 

 

Bij minimaal 10 personen is het mogelijk om de Escape Room ´Pompen of Verzuipen´ te combineren met onze Finse BBQ Kota’s (vanaf 33,95 p.p.). Reserveren via: www.escaperoom-vechtdal.nl

 

Handboogclinic en BBQ Kota
Je zal misschien denken: BBQ’en in het najaar of in de winter? Ja dat kan! In onze gezellige, knusse Finse kota’s kunnen jullie droog en warm heerlijke stukjes vlees grillen. Tijdens de handboogclinic leren wij jullie de fijne kneepjes van het schieten en gaan jullie met elkaar de strijd aan! Wie gaat er vandoor met de titel: ‘Beste Robin Hood’?

Prijs per persoon: € 51,95 p.p.
Aantal personen: min. 10 personen
Duur: 4 uur
Aanvang: in overleg

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Handboogclinic en de BBQ Kota’s.

 

Funbike Tour of Kickbike Tour
Voor de actievelingen onder ons: ontdek de wintersfeer van het Vechtdal op de fiets of de step! Na een warm kopje koffie of thee met een plakje cake, zijn jullie klaar om van start te gaan. Jullie gaan op pad met onze knalroze Funbikes of Kickbikes en genieten van de prachtige omgeving.

Prijs per persoon: € 13,00 p.p.
Aantal personen: min. 10 personen
Duur: 1,5 uur
Aanvang: ’s middags

 

 

Wil je weten wat Funbiken of Kickbiken precies is? Klik dan hier.

 

Geocaching en BBQ Kota
Tijdens de Geocaching ga je samen met jouw team op pad! Laat de Big Five van het Vechtdal zich ook in het najaar en in de winter zien? Na de actieve Geocaching kunnen jullie lekker opwarmen in onze warme, droge en knusse Finse BBQ Kota´s. Hier genieten jullie van zelfbereide stukjes vlees en overheerlijke salades.

Prijs per persoon: € 56,45 p.p.
Aantal personen: min. 10 personen
Duur: 5 uur
Aanvang: ’s middags

 

 

Wil je meer informatie over de Geocaching en de BBQ Kota’s? Klik hier.

 

Bamboe Challenge en matrozenlunch
Dit is een echte teambuildingsactiviteit. Na of voorafgaand aan de heerlijke lunch, gaan jullie de uitdaging aan! Wie maakt de hoogste, mooiste en stevigste piramide? Het is ook mogelijk om de Bamboe Challenge binnen te spelen met de ´kleine´ versie.

Prijs per persoon: € 19,45 p.p.
Aantal personen: min. 16 personen
Duur: 2 uur
Aanvang: in overleg

 

 

Wil je meer informatie over de Bamboe Challenge? Klik hier.

 

Partyschip
Onze rondvaartboot is ook in het najaar en in de winter een unieke locatie om bijzondere momenten met elkaar te vieren. Wij bieden diverse activiteiten aan en verzorgen heerlijke lunches en diners. Van een casinoboot tot een pubquizboot en van buffetten tot BBQ’s er zijn veel mogelijkheden.

Prijs per persoon: Op aanvraag
Aantal personen: min. 20 personen
Duur: in overleg
Aanvang: in overleg

 

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ons partyschip? Klik hier.

 

Zit er een leuk naarjaarsuitje of winteruitje voor jullie tussen? Of hebben jullie toch andere wensen? Alle combinaties zijn mogelijk en wij helpen jullie graag verder om jullie perfecte dag te organiseren. Vul de ‘offerte aanvraag’ in of bel met (0529) 45 19 24.