fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Geocaching

Wie komt als eerst op het juiste spoor en vindt de Big Five van het Vechtdal? Bij Geocaching ga je samen met je team en met behulp van een GPS op zoek als echte Park Ranger! Ondertussen komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen.

Boek nu

Na een kopje koffie met cake en de uitleg van geocaching kan er even worden geoefend met de GPS. Vervolgens worden de teams verdeeld en kunnen jullie aan de slag.

Prijs per persoon: € 14,50 volw. (€ 13,30 excl. btw)
€ 8,00 kinderen t/m 12 jaar (€ 7,34 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 volw.
Duur: 2,5 uur
Aanvang: in overleg
Inclusief: • 1x koffie/thee en cake
• Spel Geocaching

 

Aansluitend een BBQ*** in onze Finse Kota? Dat kan voor € 41,95 p.p. inclusief vrij drinken (drie uur).

Geocaching?

Geocaching (spreek uit: dzjio-kesjing) is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. Deelnemen met schatzoeken, op z’n Engels ‘cache hunt’, is een leuke manier om de een GPS te leren kennen. Het basisidee is dat er caches verstopt worden over de hele wereld en dat de locaties van deze caches worden gedeeld op het internet. Andere GPS gebruikers benutten deze coördinaten om deze caches te vinden. Is de cache eenmaal gevonden, dan geeft de cache, oftewel schat, zijn geheimen prijs.

Bij Rederij Peters hebben wij onze eigen, speciale variant! Jullie doen bij ons dus niet mee met de algemene geocaching over de hele wereld, maar jullie hebben je eigen spel met eigen beloningen. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving met dit leuke spelelement en vind de Big Five van het Vechtdal.