fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Escape Room

Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti.  Dit is de escape room van het Vechtdal Overijssel!

Boek nu

Als matroos van het schip wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid: een aanvaring waardoor het schip zinkt. Kunnen de matrozen de dichtstbij zijnde haven nog bereiken? Ga de uitdaging aan bij de escape room van het Vechtdal!

Prijs per persoon: € 15,00 (€ 13,76 excl. btw)
(bij minimaal 6 personen per tijd)
Aantal personen: max. 8 personen per tijd
min. leeftijd 12 jaar
Duur: 1 uur
Aanvang: 11:00 uur, 12:30 uur, 14:00 uur, 15:30 uur,
17:00 uur, 18:30 uur en 20:00 uur
.
Inclusief: • spel ´escape room´
.
Optioneel: • 1x koffie/thee en cake (€ 3,25 p.p.)
• 1x hapje en een 1x drankje (€ 4,00 p.p.)
BBQ buffet** en vrij drinken (2 uur)
(€ 33,95 p.p. bij minimaal 10 personen)

 

Reserveren kan nu via www.escaperoom-vechtdal.nl!

Met meer personen of liever een compleet dagje uit? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pompen of verzuipen …

Het is 1963, de winter die al begon in november vorig jaar, zou later bekend worden als de koudste van de 20e eeuw. Deze hel van ’63 was niet alleen tijdens de Elfstedentocht in Friesland te voelen. Ook op de Overijsselse Vecht vond deze winter een drama plaats. Een ongelukkige aanvaring bij Ommen betekende het einde van de scheepvaart tussen Hardenberg en Zwolle.

Het in 1912 gebouwde vrachtschip Semper Avanti is het grootste vrachtschip op de Overijsselse Vecht. Er werd dagelijks meel en zand aan en afgevoerd vanuit de Coöperatie in Ommen (Coöperatieve Landbouwers Aan- en Verkoop Vereniging van Ommen en omstreken). Ondanks de strenge winter bleef de Semper Avanti als een van de weinige vrachtschepen actief op de Vecht in Overijssel. Maar het noodlot slaat toe, het kruiende ijs blijkt te sterk en de kapitein krijgt het schip niet meer onder controle. De altijd gevreesde angst wordt werkelijkheid: een aanvaring waardoor het schip zinkt. Met de verdrinkingsdood op de hielen worden de matrozen in het nauw gedreven en moeten een uitweg vinden uit het ruim van het zinkende schip. De prognose is dat het schip over een uur onder water verdwenen zal zijn. Kunnen de matrozen binnen deze zestig zenuwslopende minuten nog veilig aan wal komen?