fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Bush Battle

Heb jij altijd al eens aan Expeditie Robinson willen deelnemen? Of wil jij het liefst alle Escape Rooms spelen? Dan hebben wij een dé uitdaging voor jou!

Boek nu

Bush Battle Vechtdal

Een combinatie van Expeditie Robinson en de Escape Room. Dat is Bush Battle Vechtdal! Samen met jouw team ga je de strijd aan tegen een ander team of tegen de beste tijd! Een echte battle dus! Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen?

De naam zegt het al: een battle in het bos! Twee banen naast elkaar waar de strijd losbarst. Maar wees gerust, want bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld. Dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden.

Reserveren

Wat je nodig hebt voor Bush Battle Vechtdal? Een team met minimaal 8 en maximaal 12 personen om op 1 baan te kunnen spelen, een team met doeners en denkers en een team die van een uitdaging houdt! Durven jullie de strijd aan? Reserveer dan nu via onze website.

Prijs per persoon: € 19,50 (€ 17,89 excl. btw) 
Aantal personen: min. 8 pers. en max. 12 pers. (per baan)
min. leeftijd 12 jaar
Duur: 90 minuten
Aanvang: 11:00 uur, 13:00 uur, 15:00 uur, 17:00 uur en
19:00 uur
.
Inclusief: • spel ‘Bush Battle Vechtdal’
.
Optioneel: • 1x koffie/thee en cake (€ 3,25 p.p.)
• 1x hapje en een 1x drankje (€ 4,00 p.p.)
• BBQ** buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 33,95 p.p. bij minimaal 10 personen)

Bush Battle Vechtdal is geschikt voor jong en oud! Dus een leuke, actieve en uitdagende activiteit voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag, vriendenuitje of voor een ander jaarlijks uitje. Wie gaat de strijd aan?