Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

BamboeChallenge

Ga samen de strijd aan met de BamboeChallenge! De sleutelwoorden zijn vertrouwen, samenwerken en heel veel lol. Welk team bouwt de hoogst piramide?

Boek nu

Tijdens de BamboeChallenge worden jullie in twee of meerdere teams opgedeeld, waarna jullie beiden een zo hoog mogelijke piramide proberen te bouwen. En dat is soms moeilijker dan je denkt!

Prijs per persoon: € 10,50 volw. (€ 9,63 excl. btw)
€ 5,00 kind t/m 12 jaar (€ 4,59 excl. btw)
Aantal personen: min. 16 volw.
Duur: 1 uur en 15 minuten
Aanvang: in overleg
 .
Inclusief: • BamboeChallenge
• uitleg van instructeur
• prijs voor het winnende team
.
Optioneel: 1x koffie/thee en cake € 3,25 p.p.

 
Bedrijfsuitjes tip: BamboeChallenge bouwen aan je bedrijf. Een leuke manier op de BamboeChallenge iets persoonlijker te maken! Welk team beantwoordt de meeste vragen over het bedrijf goed en verdient zo meer bamboestokken voor de piramide? Boekbaar voor een meerprijs van € 4,00 p.p..

Wat is BamboeChallenge?

Met bamboestokken en elastieken gaan jullie in teams een piramide bouwen. BamboeChallenge is een intensieve vorm van teambuilding. Er is veel creativiteit en een goede samenwerking van de deelnemers voor nodig. Ieder team bouwt niet alleen een groot, sterk of mooi object, maar ook het teamgevoel wordt gestimuleerd.

Het leuke van deze activiteit is dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de bouw van de piramide.

Kortom een activiteit waar samenwerking, creativiteit en natuurlijk plezier voorop staat.

Jelle Timmermans‎- 15 juni 2016
” ’s Middags hebben we genoten van een Funbike tocht van 11km door de prachtige omgeving van Ommen. Bij terug komst op de anna’s hoeve hebben we gezellig een paar drankjes gedronken, en een bamboo challenge gedaan. Bovenal was het een gezellig gebeuren en kijken we terug op een zeer geslaagde middag in een fantastische omgeving.