Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Kerstborrel 2019

Je zal misschien denken: BBQ’en en varen met kerst? Ja dat kan! Bij ons boek je unieke kerstborrels die je nooit meer vergeet. Wij hebben diverse arrangementen.

Boek nu

Kerstborrels bij Rederij Peters
Genieten van een heerlijke en gezellige kerstborrel samen met jou collega’s, familie of vrienden? Wij hebben vier verschillende arrangementen samengesteld.

Voor alle kerstborrels geldt:

  • De kerstborrel arrangementen zijn geldig van 6 december t/m 23 december 2019
  • De start van ieder arrangement kan tot en met 15.30 uur ’s middags

Kerstborrel arrangement 1 – BBQ en keuzeactiviteit
Je zal misschien denken: BBQ’en met kerst? Ja dat kan! In onze gezellige, knusse Finse kota’s kunnen jullie droog, warm en helemaal in kerstsfeer heerlijke stukjes vlees grillen. In combinatie met een leuke activiteit vergeet je deze kerstborrel nooit meer! Want zeg nou zelf, heb jij weleens gebarbecued met kerst? Kies bij dit arrangement uit 1 van de volgende activiteiten:

Handboogschieten (minimaal 10 pers.) – Tijdens de handboogclinic leren wij jullie de fijne kneepjes van het schieten en gaan jullie met elkaar de strijd aan! Wie gaat er vandoor met de titel: ‘Beste Robin Hood’?
Bamboe Challenge (minimaal 10 pers.) –
Dit is een echte teambuildingsactiviteit. Wie maakt de hoogste, mooiste en stevigste piramide? Het is ook mogelijk om de Bamboe Challenge binnen te spelen met de ´kleine´ versie.
Rondvaartboot (minimaal 20 pers.) –
 Neem plaats in onze moderne, warme en gezellige salon en geniet van de mooie winterse sferen van het Vechtdal.

Prijs per persoon: € 49,95 p.p.
Inclusief – Gratis warme chocolademelk met slagroom
– Keuzeactiviteit
– BBQ***
Duur: 3,5 uur
Aanvang: in overleg

 

Kerstborrel arrangement 2 – Partyschip met Kapiteinsbuffet
Een varend restaurant. Zo kan je het wel noemen. Maar dan helemaal voor jullie zelf. Geniet van een lekkere borrel inclusief een heerlijk warm en koud buffet op ons moderne schip. Onze gezellige, warme salon is een bijzondere locatie om samen met jouw collega’s, vrienden of familie kerst te vieren. Een kerstborrel om nooit te vergeten! Klik hier voor de inhoud van het Kapiteinsbuffet.

Prijs per persoon: Normaal € 54,50 nu voor € 49,95 p.p. (minimaal 40 pers.)
Inclusief – Partyschip
– Warm en koud buffet
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg

 

Kerstborrel arrangement 3 – Partyschip met Matrozenbuffet
Op zoek naar een bijzondere kerstborrel inclusief lekkere hapjes? Wat dacht je van een varend schip die jullie langs de prachtige winterse sferen van het Vechtdal vaart. Geniet van een borrel inclusief een heerlijk hapjesbuffet op ons moderne schip. Onze gezellige, warme salon is een bijzondere locatie om samen met jouw collega’s, vrienden of familie kerst te vieren. Een kerstborrel om nooit te vergeten! Klik hier voor de inhoud van het Matrozenbuffet.

Prijs per persoon: Normaal € 49,- nu voor € 45,- p.p. (minimaal 40 pers.)
Inclusief – Partyschip
– Hapjesbuffet
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg

 

Dit zijn onze kerstborrels. Zit er een geschikt arrangement bij? Of heb je toch nog andere wensen voor jouw kerstborrel?  Wij helpen jullie graag verder! Vul de ‘offerte aanvraag’ in of bel met (0529) 45 19 24.