Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Groepen vanaf 60 pers.

Het prachtige terrein is voor de gelegenheid aangekleed, waarbij op het terrein verschillende gezellige zitplekken worden gecreëerd, compleet met kampvuur.

Boek nu

Groepen vanaf 60 personen
Zijn jullie met 60 personen of meer? Ook dan kunnen jullie bij ons terecht! Hieronder hebben wij een arrangement opgezet met 2 activiteiten. Dit arrangement is gebaseerd op 80 personen.

Programma
13:30 uur – Wij ontvangen jullie op ons recreatieterrein Anna’s Hoeve met een kopje koffie/thee en cake.

14:00 uur -Onze begeleiders leggen het dagprogramma uit, waarbij de gasten worden verdeeld over de volgende activiteiten.

Activiteit 1: Funbike Tour (in combinatie met gewone fietsen 40 pers.)
Met onze gewone fietsen en felgekleurde Funbikes fietsen jullie in een ontspannen houding door het Vechtdal. De fietstocht is over een verharde weg en leidt jullie langs de prachtige omgeving.

Activiteit 2: Regge-Vecht kanotocht (40 pers.)
Met onze Canadese kano’s vertrekken jullie vanaf de steiger bij Anna’s Hoeve om de Vecht af te zakken en de Regge op te varen voor een tocht door een mooi natuurgebied.

15:30 uur – De groepen ontmoeten elkaar halverwege. Hier staan wij klaar met een hapje en drankje. Tijdens de korte onderbreking is er tijd om even bij te praten.

16:00 uur – De groepen wisselen van activiteit. De kanoërs gaan verder per gewone fiets of Funbike en de deelnemers aan de Funbike Tour peddelen terug naar Ommen.

17:45 uur – Terug in Ommen staat op ons recreatieterrein een BBQ-buffet** klaar, waar onze BBQ-chefs jullie helpen het vlees te bereiden. Drankjes zijn vrij af te halen aan de bar.

20:00 uur – Einde programma

Prijs
Bovenstaand programma kunnen wij jullie aanbieden voor € 62,75 p.p.

Afsluiting
Onze BBQ arrangementen bieden wij aan voor 2 uur, deze kunnen jullie naar wens met 1 of 2 uur uitbreiden.

Jullie kunnen de avond optioneel afsluiten met een ambachtelijk ijsje uit onze ijscokar. De gasten kunnen kiezen uit een hoorntje of bekertje met 2 bolletjes ambachtelijk schepijs inclusief topping (slagroom en sauzen). Er is keuze uit twee smaken ijs.

Meerprijs voor lunch bij ontvangst € 6,00 p.p.
Meerprijs voor het deluxe BBQ-buffet € 4,00 p.p.
Verlenging BBQ van 1 uur € 9,95 p.p.
Verlenging BBQ van 2 uur € 18,50 p.p.
Afsluiting met een ijsje uit de ijscokar € 5,75 p.p.

 

 

 

Vragen? Neem dan contact op via info@rederijpeters.nl of bel met (0529) 45 19 24.