Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Groepen van 90 tot 150 pers.

Wij snappen als geen ander dat jullie, bij het organiseren van een bedrijfsfeest/event, graag willen dat iedereen binnen de groep mee kan doen. Wij denken dan ook graag met jullie mee om een programma neer te zetten dat aansprekend, verrassend, maar zeker ook toegankelijk is!

Boek nu

Groepen van 90 tot 150 personen
Zijn jullie met een groep van 90 tot 150 personen? Ook dan kunnen jullie bij ons terecht! Hieronder hebben wij een arrangement opgezet met 3 activiteiten. Dit arrangement is gebaseerd op 120 personen.

Programma
13:45 uur – Wij ontvangen jullie met een kopje koffie/thee en cake. Jullie krijgen de mogelijkheid om even gezellig bij te kletsen voordat we van start gaan met de activiteiten.

14:30 uur – Onze begeleiders leggen het dagprogramma uit, waarbij de gasten worden verdeeld over de activiteiten.

Activiteit 1: E-trikke Tour en Reuzenkanotocht (36 pers.)
De E-trikke tocht is over een verharde weg en gaat door het gebied rond Ommen. De begeleider leidt jullie langs de mooiste plekjes van het Vechtdal. In onze 8 tot 12-persoons reuzenkano’s, gaat het om samenwerken. Met z’n allen zitten jullie in hetzelfde schuitje en varen jullie richting het Junner Koeland.

Activiteit 2: Funbike Tour en Sloepentocht (48 pers.)
Met onze felgekleurde Funbikes fietsen jullie in een ontspannen houding door het Vechtdal. Met onze luxe sloepen kunnen jullie heerlijk uitwaaien op de Vecht. Door de stille motoren kunnen jullie gezellig met elkaar kletsen en genieten van de prachtige natuur.

Activiteit 3: Bamboe Challenge en Handboogschieten (36 pers.)
Ga samen de strijd aan tijdens de Bamboe Challenge! De sleutelwoorden zijn: vertrouwen, samenwerken en heel veel lol. Welk team bouwt de hoogste piramide? Daarnaast leren wij jullie de fijne kneepjes van het handboogschieten. Jullie nemen het op tegen collega’s in een handboogtoernooi. Welke team heeft uiteindelijk de hoogste score en gaat er, naast eeuwige glorie, vandoor met de beker?

15:30 uur – Jullie ontmoeten elkaar weer op het recreatieterrein Anna’s Hoeve. Hier staan wij klaar met een hapje en een drankje. Tijdens de korte onderbreking is er tijd om even bij te kletsen.

16:00 uur – De groepen wisselen van activiteit. De groep van de E-Trikke’s wisselen met de reuzenkano’s. De groep van de Funbike Tour wisselen met de Sloepentocht. En tot slot verruilt de groep van de BamboeChallenge de bamboestokken voor het handboogschieten.

17:00 uur – Terug in Ommen staat op ons recreatieterrein een BBQ-buffet** klaar, onze BBQ-chefs helpen jullie het vlees te bereiden. De drankjes kunnen jullie vrij af halen aan de bar.

19:00 uur – Einde programma

Prijs
Bovenstaand programma kunnen wij aanbieden voor € 64,95 p.p.

Afsluiting
Onze BBQ arrangementen bieden wij aan voor 2 uur, deze kunnen jullie naar wens met 1 of 2 uur uitbreiden. Jullie kunnen de avond optioneel afsluiten met een ambachtelijk ijsje uit onze ijscokar. De gasten kunnen kiezen uit een hoorntje of bekertje met 2 bolletjes ambachtelijk schepijs, inclusief topping (slagroom en sauzen). Er is keuze uit twee smaken ijs.

Meerprijs voor het deluxe BBQ-buffet € 4,00 p.p.
Verlenging BBQ van 1 uur € 9,95 p.p.
Verlenging BBQ van 2 uur € 18,50 p.p.
Afsluiting met een ijsje uit de ijscokar € 5,75 p.p.

 

 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@rederijpeters.nl of bel met (0529) 45 19 24.