Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Groepen van 150 pers. of meer

Een programma vinden waar elke deelnemer zich prettig bij voelt? Dat kan bij ons! Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Kortom: voor ieder wat wils, waar jullie nog lang en met een lach aan terugdenken!

Boek nu

Groepen van 150 personen of meer
Zijn jullie met 150 personen of meer? Ook dan kunnen jullie bij ons terecht! Hieronder hebben wij een arrangement opgezet met 3 activiteiten. Dit arrangement is gebaseerd op 200 personen.

Programma
13:30 uur – Wij ontvangen jullie op ons recreatieterrein Anna’s Hoeve met een kopje koffie/thee en cake.

14:15 uur – Onze begeleiders leggen het dagprogramma uit, waarbij de gasten worden verdeeld over de volgende activiteiten.

Activiteit 1: Rondvaart en Paardentram (100 pers.)
Ons schip vaart vanuit Ommen naar de prachtige monumentale sluis van Vilsteren. Onderweg wordt er het een en ander verteld over de omgeving waar jullie langs varen. Met de paardentram komen jullie langs verschillende, mooie plekjes in het Vechtdal. Jullie eindigen op het landgoed Vilsteren.

Activiteit 2: Funbike Tour en Sloepentocht (50 pers.)
Met onze felgekleurde Funbikes fietsen jullie in een ontspannen houding door het Vechtdal. Deze ligfietsen zorgen voor heel veel lol, zeker tijdens het oefenen. Met onze luxe sloepen kunnen jullie heerlijk uitwaaien op de Vecht. Door de stille motoren is het mogelijk om gezellig met elkaar te kletsen en genieten jullie optimaal van de rustige omgeving.

Activiteit 3: Reuzenkanotocht en fietstocht (50 pers.)
Met iedereen in hetzelfde schuitje en lekker actief bezig zijn op het water. De reuzenkanotocht is werkelijk een perfecte teambuilding. Na het gebruik van jullie armen, is het nu tijd om de benen te trainen. De fietstocht brengt jullie langs de pareltjes van het Vechtdal.

15:15 uur – De groepen ontmoeten elkaar halverwege. Tijd om gezellig bij te kletsen! Tijdens het samenzijn voorzien wij jullie van een hapje en een drankje.

15:45 uur – De groepen wisselen van activiteit.

17:00 uur – Na alle inspanning (of ontspanning) genieten jullie samen van een heerlijke BBQ **. De BBQ vindt plaats op ons recreatieterrein Anna’s Hoeve. Genietend van een stukje vlees en een gekoeld drankje, kunnen jullie alle hilarische momenten van de dag bespreken.

19:00 uur – Einde programma

Prijs
Bovenstaand programma kunnen wij jullie aanbieden voor € 59,95 p.p.

Afsluiting
Onze BBQ arrangementen bieden wij aan voor 2 uur. Het is mogelijk om de BBQ met 1 of 2 uur uit te breiden. Jullie kunnen de avond optioneel afsluiten met een ambachtelijk ijsje uit onze ijscokar. Jullie kunnen kiezen uit een hoorntje of bekertje met 2 bolletjes ambachtelijk schepijs inclusief topping (slagroom en sauzen). Er is keuze uit twee smaken ijs.

Meerprijs voor het deluxe BBQ-buffet € 4,00 p.p.
Verlenging BBQ van 1 uur € 9,95 p.p.
Verlenging BBQ van 2 uur € 18,50 p.p.
Afsluiting met een ijsje uit de ijscokar € 5,75 p.p.