fbpx
Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Dagje Mooi Ommen

Geniet van de prachtige, natuurlijke omgeving van het Overijsselse Vechtdal per boot en ontdek de historische stad Ommen per voet. Gedurende het hele arrangement kunnen jullie genieten van hapjes, drankjes en een heerlijke lunch in een bistro in de stad.

Boek nu

Dagje Mooi Ommen
Een mooie tocht door het Vechtdal, een heerlijke streeklunch, een actieve stadswandeling en als afsluiting een hapje en drankje aan de oevers van de Overijsselse Vecht.

Programma Dagje Mooi Ommen
Om 10:30 uur worden jullie verwelkomd aan boord van ons passagiersschip ‘Queen of Vechtvalley’. Met een kopje koffie/thee en cake kunnen jullie gezellig bijkletsen en genieten van de mooie natuur. Tijdens de boottocht naar de monumentale sluis van Vilsteren wordt er verteld over de prachtige omgeving.

Om 12:15 uur ontvangen jullie in een bistro – in het mooie stadje Ommen – een heerlijke lunch.

Om 13:30 uur beginnen jullie met een historische stadswandeling door het centrum van Ommen, een van de oudste steden van Vechtdal Overijssel. De stadswandeling is door middel van een stadswandelingsboekje.

Rond 15:15 uur ontvangen jullie een hapje en een drankje aan de oevers van de Vecht. Met mooi weer genieten jullie op het terras van wat zich op het water afspeelt..

Om 16:00 uur is het programma ten einde.

Prijs per persoon: € 32,25 volw. (€ 29,59 excl. btw)
€ 24,35 kind t/m 12 jaar (€ 22,34 excl. btw)
Aantal personen: min. 20 volw.
Duur: 5,5 uur
Aanvang: 10:30 uur
 .
Optioneel: • Slecht weer? bezoek het Tinnen-
Figurenmuseum (p.o.a.)