Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Partyschip & Pubquiz

Heerlijk varen op ons partyschip ‘Queen of Vechtvalley’ en het teamspel pubquiz waar iedereen aan mee kan doen!

Boek nu

De geweldige combinatie van heerlijk eten en een pubquiz! En dat alles op ons partyschip.

Ons schip ligt in Ommen, dit is jullie opstapplaats voor een geweldig avondje uit. De vaartocht brengt jullie door de mooie natuur van het Vechtdal Overijssel.

Heerlijk eten

Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van een overheerlijk hapjesbuffet. Om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde cateraars. Wij hebben verschillende buffetten voor jullie samengesteld.

Pubquiz

Tijdens de vaartocht staat de pubquizmaster voor jullie klaar. De pubquiz staat garant voor een gezellige avond op ons partyschip. De ´oh ja´momenten vliegen je om de oren, als je niet op tijd met de juiste feitjes komt.

De pubquizmaster (presentator) staat garant voor een gezellige avond. Deze vermaakt jullie 1,5 à 2 uur met de leukste quizvragen / geluiden / afbeeldingen. De pubquiz vragen stellen we zo samen dat iedere leeftijdscategorie en elk niveau er plezier aan beleeft.

In verschillende rondes wordt jouw team blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquiz vragen. En dit alles speelt af op ons partyschip ‘Queen of Vechtvalley’

Prijs per persoon: € 63,95 (€ 58,22 excl. btw)
Aantal personen: 40 personen
Duur: 3 uur
Aanvang: in overleg
Inclusief: • boothuur ´Queen of Vechtvalley´
• matrozenbuffet en vrij drinken
. • pubquiz

 

Zijn jullie met minder of meer dan 40 personen? Prijs op aanvraag.