Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
verhuur.

Botenverhuur

Beleef tijdens een dagje uit met het gezin, met vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest de veelzijdige Vecht!

Botenverhuur bij Rederij Peters: Of u nu lekker actief het Vechtdal Overijssel per kano wilt verkennen of liever relaxed in een sloepje geniet van het zonnetje en een wijntje; bij Rederij Peters in Ommen vindt u altijd wel een vaartuig dat bij u past.

Botenverhuur bij Rederij Peters:

Motorboten: Heerlijk een stukje varen over de Vecht naar de stuw van Vilsteren of Junne. Wat is er nu leuker dan met uw gezin het Vechtdal per boot te ontdekken? Onderweg zijn er verschillende uitstapmogelijkheden, dus neem een picknickmand mee!

Luxe Elektrische Sloepen: Deze acht-persoons elektrische luxe sloepen zijn de eerste E-sloepen op de Overijsselse Vecht. Geniet van het Vechtdal zonder geluid van de motor! Uitgerust met zwemtrap.

Sloepen: Met een 6-persoons consoleboot in alle rust het Vechtdal verkennen? Wij beschikken over vier van deze sloepen. Uitgerust met stille 8 pk motoren vaart u er een heerlijk stuk op uit.

Canadese Kano’s (stabiele gezinskano’s): Onze aluminium kano’s zijn de stabielste in hun soort. Ontdek op eigen gelegenheid de mooie natuur van het Regge- en Vechtdal. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om aan te leggen en aan wal te gaan. Ideaal om even uit te rusten of heerlijk te picknicken.

Kajaks (1- en 2-persoons): We hebben verschillende 1- en 2-persoons kajaks waarmee u heerlijk het Vechtdal via het water kunt ontdekken.

Maar tegenwoordig ook:

Funbikes
E-Trikkes
Kickbike GeoRun
Geocaching

 

Dus zelfs als u watervrees heeft, kunt u bij ons prima terecht!

Onze luxe elektrische sloepen zijn mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.