Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
nog niet bekend

Sloepentocht & Koesafari

In 2012 heeft de ANWB het uitje ´sloepje varen en koetje kijken´ als meest innovatieve uitje van Nederland benoemd.

Boek nu

Een ontspannende sloepentocht met vervolgens een avontuurlijke koesafari! We beginnen ontspannen met een kopje koffie/thee en boerencake. Na even gezellig te hebben bijgekletst ontvangt u een gedegen uitleg over het varen met de luxe sloepen. U vaart op uw gemak stroomopwaarts richting de Vechtdalhoeve, onderweg geniet u van de prachtige natuur van het Vechtdal.

Aan de oever van de Vecht staat Simone klaar om u te verwelkomen. Na het warme welkom start de Koesafari. Durft u de uitdaging aan?

Na de Koesafari vaart u per sloep weer terug naar Ommen. Hier geniet u van een heerlijke Vechtdallunch in een gezellig restaurant in Ommen.

Prijs per persoon: € 41,75 volw. (€ 35,39 excl. btw)
€ 29,50 kind. t/m 12 jaar (€ 26,66 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 volwassenen
Duur: 4 uur
Aanvang: 10:00 uur
 .
Inclusief: • ontvangst 1x koffie/thee en cake
• sloepentocht (60 minuten)
• Koesafari
• Vechtdallunch
 .
Optioneel: • stadswandeling door Ommen (€ 1,00 p.b.)
• E-Trikke Tour (€ 29,50 p.p.)

 

Koesafari bij de Vechtdalhoeve

Bij dit arrangement werken wij samen met Simone  van de Vechtdalhoeve. De Vechtdalhoeve is gevestigd in de landelijke gelegen buurtschap Arriën, nabij het bosrijke Ommen. De familie Jansen is al sinds het jaar 1917, drie generaties lang gevestigd op het huidige adres aan de Ridderinkweg. Wat eerst begonnen is als gemengd bedrijf, is via de melkveehouderij en de jongveeopfok, in 2004 overgegaan naar de zoogkoeien-houderij met Brandrode runderen.

Kijk op de website van de Vechtdalhoeve voor meer informatie.