Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
rondvaarten.

Rondvaart & Paardentram

Elkaar een tijdje niet gesproken? Dan is dit arrangement rondvaart en paardemtram ideaal voor uw groep. Aan boord van ons partyschip ´Queen of Vechtvalley´ is het gezellig bijkletsen tijdens de lunch. Met de huifkartocht door de Giethmense Hooivelden ondekt u een stukje Vechtdal Overijssel op haar mooist.

Programma van het arrangement Rondvaart en Paardentram:

s’ Middags om 13:00 uur wordt u bij Rederij Peters gastvrij ontvangen aan boord van ons schip ´Queen of Vechtvalley´ met een matrozenlunch. Vervolgens varen we vanuit Ommen naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren, een tocht door het natuurrijke Vechtdal Overijssel. Onderweg worden er verschillende dingen verteld over de geschiedenis en het heden van het gebied waar we doorheen varen. Weer terug in Ommen staan de paarden al te trappelen voor een gezellige tocht door de Giethmense Hooivelden, zo ontdekt u het gebied van beide kanten.

Prijs per persoon: € 27,50 volw. (€ 25,94 excl. btw)
€ 22,00 kind t/m 12 jr (€ 20,75 excl. btw)
Aantal personen: min. 25 volw.
Duur: ca. 3,5 uur
Aanvang: 13:00 uur
.
Inclusief: • reguliere rondvaart Ommen-Vilsteren v.v.
• matrozenlunch
• rondrit per paardentram
 x.
Optioneel: hapje en een drankje (€ 3,80 p.p.)
BBQ buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 29,95 p.p).

 

Zowel de rondvaartboot als de paardentram zijn rolstoel toegankelijk, ook voor elektrische rolstoelen.

Minder dan 25 personen of aanpassingen gewenst? Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onze contactpagina of bel met (0529) 45 19 24.