Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
rondvaarten.

Rondvaart & Funbike Tour

Met de hele familie of het bedrijf een leuke middagactiviteit. Het relaxed genieten aan boord van onze rondvaartboot wordt gecombineerd met de actieve Funbike Tour (ligfietsen). Een ideaal arrangement voor mensen die gezellig bij willen kletsen, maar ook graag iets actiefs willen doen!

Eerst lekker ontspannen tijdens een rondvaart en vervolgens actief genieten bij de Funbike Tour! `s Middags om 13:30 uur vertrekt u met ons partyschip voor een rondvaart naar de sluis van Vilsteren v.v. Heerlijk relaxen op het bovendek in het zonnetje of met zijn allen gezellig in de verwarmde salon. Onderweg wordt er verteld over het verleden en het heden van de omgeving waar we doorheen varen. Ook laten veel verschillende weide- en watervogels zich graag zien.

Terug in Ommen staan de Funbike’s voor u klaar. In een ontspannen houding geniet u van een prachtige route die we voor u hebben uitgezet. Het fietsen op onze knalroze funbikes is even wennen, maar na de professionele instructies en een kleine proefrit, fietst u er zo mee weg. Zo ontdekt u de omgeving van het Vechtdal vanaf het water én vanaf het land.

Prijs per persoon: € 18,50 volw. (€ 17,45 excl. btw)
Aantal personen: min. 20 volw.
Duur: ca. 3 uur
Aanvang: 13:15 uur
 .
Inclusief: • reguliere afvaart Ommen-Vilsteren v.v.
• funbiketour met GPS-routesysteem
• oefenrondje met instructie
 .
Optioneel: • koffie/thee en gebak aan boord
• BBQ buffet en vrij drinken (2 uur)
(€ 29,95 p.p.)