Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
partyschip.

Partyschip & Buffet

Ons passagiersschip ‘Queen of Vechtvalley’ is een ideale locatie om samen met uw gasten te genieten van een gezellig avondje uit.

Vanaf 40 personenTijdens de vaartocht op ons partyschip door de mooie natuur van het Vechtdal Overijssel kunt u genieten van één van onze overheerlijke buffetten. Om kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde cateraars. Hieronder kunt u de verschillende buffetten vinden.

Op basis van uw groep en uw wensen maken we graag een voorstel op maat. Wilt u alvast een overzicht van ons aanbod dan kunt u hier onze prijslijst downloaden (PDF).

Onderstaande koud en warm buffetten zijn alleen in combinatie met de boothuur van ons partyschip ‘Queen of Vechtvalley’ te boeken. Dit kan al vanaf 16:45 uur voor € 795,00 ( op basis van 40 personen is dit € 19,88 per persoon).

Matrozenarrangement (3 uur)** € 25,50 p.p.
(€ 23,47 excl. btw)
• vrij drinken
(frisdranken, bieren, wijnen, binnenlands gedestilleerd)
.
Hapjesbuffet bestaande uit:
.
• Sallandse rundvleessalade, opgemaakt met diverse soorten boerenpaté
• zalmsalade met cruditeé (diverse soorten rauwkost)
• 4 royale toastjes belegd met diverse soorten vis, vlees & kaas
• kaasplankje met 2 soorten kaas en gemarineerde olijven
• droge worst & mosterd
• pikante gehaktballetjes in zoetzure saus
• gemarineerde kipjuweeltjes
• kleine stokjes varkenssaté
• stokbrood met roomboter & kruidenboter
..
Kapiteins arrangement (3 uur)*** € 29,50 p.p.
(€ 27,24 excl. btw)
• vrij drinken
(frisdranken, bieren, wijnen, binnenlands gedestilleerd)
.
Koud buffet bestaande uit:
.
• Sallandse rundvleessalade met gerookte ham & meloen
• zalmsalade opgemaakt met garnalen, haring, gerookte en gemarineerde zalm
• huisgemaakte aardappelsalade met spekjes en ananas, opgemaakt
met diverse soorten boerenpaté
• vegetarische pastasalade met tomaat, basilicum en mozzarella
• stokbrood met sauzen, roomboter & kruidenboter
.
Warm buffet bestaande uit:
• mootjes van zalm met een kruidensaus
• saté van kippendijen
• gemarineerde spareribs (licht zoet en pikant)
• Spaanse gehaktballetjes in een saus van tomaten en uien
• varkenshaas met een paddenstoelensaus
• risotto, aardappel gratin & gebakken aardappeltjes
• warme groenten
.
Admiraalsarrangement (3 uur)**** € 35,50 p.p.
(€ 32,90 excl. btw)
• vrij drinken
(frisdranken, bieren, wijnen, binnenlands gedestilleerd)
.
Luxe koud buffet bestaande uit:
.
• vissalade gegarneerd met een terrine van huisgerookte Schotse
zalm, Noorse garnalen, gamba’s met knoflook, gekruide mosselen & haring
• Sallandse aardappelsalade met stukjes metworst, gegarneerd
met boerenpaté, gerookte hamsoorten & runderpastrami
• carpaccio met Parmezaanse kaas
• vegetarische pastasalade met tomaat, basilicum & mozzarella
• salade met diverse soorten rauwkost & twee soorten dressing
• broodsoorten met sauzen & kruidenboter
.
Luxe warm buffet bestaande uit:
.
• rode mulfilets met gedroogde ham en een saliesaus
• kalfsstoofschotel met kerrie en komijn
• zalmzijde met een kruidensaus
• varkenshaas met paddenstoelen
• beenham met Zwolse mosterd
• risotto, aardappel gratin & gebakken aardappeltjes
• warme groenten

 

Nieuw in 2017! Het Vechtdal Buffet.
Gemaakt van producten uit het Vechtdal.

Vechtdal Buffet (3 uur)**** € 49,50 p.p.
(€ 46,11 excl. btw)
• vrij drinken
(frisdranken, bieren, wijnen, binnenlands gedestilleerd)
.
Koud streekbuffet bestaande uit:
.
• Huisgerookte Noordse zalm met Vechtdal eiersalade en bieslook
• Carpaccio van Vechtdal rund met pesto en oude kaas van Heileuver en
pijnboompitjes
• Vechtdalse charcuterie: Ossenworst van Vechtdalrund met piccalilly
Panhof ham met ingemaakte cornichons
• Salade caprese van Buffel mozzarella uit Radewijk, tomaat en basilicum
• Zuurdesem van Sis&Bro uit Ommen met boters en tapenade’s
.
Warm streekbuffet bestaande uit:
.
• Procureur van Wolvarken uit de Vinkenbuurt met grove mosterd, prei
en piccalilly jus
• Biefstukspies van Vechtdal rund van Simone Koggel geserveerd met
kruidenboter
• Vechtdal Runder stoofpot met aardappel puree en rode kool
• Coq au Vin Blanc met een saus van Pauw bier, venkel, tuinerwten en gnocchi
• Seizoengroenten en aardappelgratin met Jonge kaas van Zandman uit Beerze
.
Streekdessert bestaande uit:
.
• Panna cotta van boeren volle stand yoghurt van Puur Vechtdal zuivel met
gesneden mint en aardbeien van Ernie Kolk
• Vechtdal cheesecake met eieren van Schuttert en blauwe bessen
• Frambozen mousse met witte chocolade saus

 

Interimair – beoordeling 8,7 – 8 september 2012
“Zal nog heel lang nagenieten van het geweldige bedrijfsjubileum bij Rederij Peters Ommen. Boottocht door schitterend natuurgebied en uitstekend verzorgde BBQ op terrasschip. Dank!”