Neem direct contact op met Rederij Peters(0529) 45 19 24
Spetterend dagje uit!
groepen.

Sloepje varen & Koesafari

Samen met de Vechtdalhoeve hebben wij bijzondere en leuke arrangementen. Heerlijk sloepje varen, op koesafari of een actieve E-trikke tour.

We beginnen ontspannen met een kopje koffie/thee en boerencake. Na even gezellig te hebben bijgekletst ontvangt u een gedegen uitleg over het varen met de luxe sloepen. U vaart op uw gemak stroomopwaarts richting de Vechtdalhoeve voor een koesafari, onderweg geniet u van de prachtige natuur van het Vechtdal.

Aan de oever van de Vecht staat Simone klaar om u te verwelkomen. Na het warme welkom start de koesafari. Durft u de uitdaging aan?

Zij vertelt u het verhaal achter het Brandrode Vechtdal Rund. Het Brandrode rund is een zeldzame Hollandse koe die het hele jaar buiten verblijft in een bijzonder natuurgebied aan de oevers van de rivier de Vecht. Spa en Wellness voor Koe en Kalf. Deze prachtige diep bruine runderen en het natuurgebied waarin ze het gehele jaar mogen verblijven verdienen het om gezien te worden!

Als een echte safari wordt er tussen deze dieren gereden om te genieten.

Na de koesafari vaart u per sloep weer terug naar Ommen. Hier geniet u van een heerlijke Vechtdallunch in een gezellig restaurant in Ommen.

Prijs per persoon: € 39,00 volw. (€ 35,42 excl. btw)
€ 29,50 kind. t/m 12 jaar (€ 26,66 excl. btw)
Aantal personen: min. 10 volwassenen
Duur: 4 uur
Aanvang: 10:00 uur
 .
Inclusief: • ontvangst 1x koffie/thee en cake
• sloepentocht (60 minuten)
• koesafari
• Vechtdallunch
 .
Optioneel: • stadswandeling door Ommen (€ 1,00 p.b.)
• E-Trikke Tour (€ 29,50 p.p.)